Made by Sarina

Dakraam rolgordijnen

Dakraam rolgordijnen zijn speciaal ontworpen voor dakramen en bieden de perfecte oplossing voor zonwering en privacy in deze ruimte. Dakramen zijn vaak geplaatst op hogere plekken in het huis, waardoor het lastig kan zijn om de juiste raambekleding te vinden.
Duettes 1
Duettes 2

Dakraam rolgordijnen

Met een dakraam rolgordijn hoeft u niet meer te worstelen met lange gordijnen of onhandige jaloezieën. Het rolgordijn wordt namelijk op maat gemaakt voor uw dakraam, waardoor het perfect aansluit en geen ruimte laat voor ongewenste inkijk.

Dakraam rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en designs, waardoor er altijd wel een variant is die past bij uw interieur. Zo zijn er transparante rolgordijnen die wel licht doorlaten, maar geen zichtbaarheid bieden van buitenaf. Ideaal voor het creëren van een gezellige sfeer in de kamer en tegelijkertijd privacy te behouden.

Daarnaast zijn er ook verduisterende rolgordijnen voor de slaapkamer of ruimtes waarin u complete duisternis wilt creëren, zoals een home cinema ruimte. Deze rolgordijnen zijn voorzien van een speciale coating aan de achterkant, waardoor er geen licht doorheen komt.

Een ander voordeel van dakraam rolgordijnen is dat ze eenvoudig te bedienen zijn. Vaak wordt er bij de aankoop van een rolgordijn een bedieningsstok meegeleverd, waardoor u het gordijn makkelijk omhoog en omlaag kunt doen. Sommige modellen zijn zelfs voorzien van een afstandsbediening, zodat u het gordijn kunt bedienen vanaf uw luie stoel.

Tot slot zijn dakraam rolgordijnen ook nog isolerend. In de zomer houden ze de hitte buiten, terwijl ze in de winter juist de warmte binnen houden. Dit kan zorgen voor een lagere energierekening en een aangenamer binnenklimaat.

Kortom, dakraam rolgordijnen zijn een praktische en stijlvolle oplossing voor dakramen. Ze bieden privacy, zonwering, eenvoudige bediening en isolatie in één product. Een must-have voor iedereen met een dakraam in huis!

 

Waarom voor ons kiezen?

Tevredenheid garantie

Wij gaan door tot dat Sarina 100% tevreden is.

Een one stop shop

Alles onder 1 dak met 1 aanspreekpunt!

Gratis consultatie

Een goed advies hoort tot een juiste totaal oplossing !

sarina cta

Gratis adviesgesprek

Via onderstaand formulier kunt u een offerte opvragen. Wij verzoeken u de velden zo volledig mogelijk in te vullen zodat wij uw offerte aanvraag spoedig kunnen opvolgen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×

 

Welkom!

Klik hieronder om via what's app contact op te nemen!

× Hoe kan ik u helpen?