Made by Sarina

Hechtend textiel SQUID

Hechtend textiel SQUID is een innovatieve vinding op het gebied van raamdecoratie. Het is een zelfklevende, textiele folie die op ramen en gladde oppervlakken kan worden aangebracht zonder gebruik van lijm of plakband. Het is een veelzijdig en duurzaam alternatief voor traditionele raamdecoratie, zoals gordijnen, jaloezieën of plakfolie.
Duettes 1
Duettes 2

Hechtend textiel SQUID

Wat SQUID zo uniek maakt, is de hechtende eigenschap van het textiel. Het materiaal is voorzien van microzuignappen, waardoor het op elk glad oppervlak kan worden aangebracht en verwijderd zonder resten achter te laten. Dit maakt het bij uitstek geschikt voor ramen, maar het kan ook worden gebruikt op glazen deuren, spiegels, meubels en zelfs op muren.

Naast het praktische aspect van de hechtende eigenschap, heeft SQUID ook een esthetisch voordeel. Het textiel heeft een matte uitstraling en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins. Hierdoor kan het worden gebruikt voor zowel functionele als decoratieve doeleinden. Van strakke moderne ontwerpen tot speelse patronen, met SQUID is het mogelijk om elke ruimte een persoonlijke en unieke uitstraling te geven.

Bovendien is SQUID niet alleen geschikt voor privéwoningen, maar ook voor zakelijke ruimtes. Het kan dienen als een stijlvolle en functionele oplossing voor kantoren, vergaderzalen, restaurants en andere commerciële gebouwen. Dankzij de veelzijdigheid en duurzaamheid van het materiaal kan SQUID ook worden gebruikt voor tijdelijke decoratie, bijvoorbeeld voor evenementen of beurzen.

Het aanbrengen van SQUID is eenvoudig en kan zonder professionele hulp worden gedaan. Het textiel kan op maat worden gesneden en is gemakkelijk te verwijderen en opnieuw te gebruiken. Bovendien is het waterbestendig en kan het zelfs worden gereinigd met een vochtige doek, waardoor het onderhoudsarm is.

Hechtend textiel SQUID is niet alleen een praktische en duurzame oplossing voor raamdecoratie, maar het biedt ook een creatieve en veelzijdige manier om je interieur een persoonlijke touch te geven. Met zijn unieke hechtende eigenschap en ruime keuze aan kleuren en dessins, is SQUID een uitstekende keuze voor elke ruimte.

 

Waarom voor ons kiezen?

Tevredenheid garantie

Wij gaan door tot dat Sarina 100% tevreden is.

Een one stop shop

Alles onder 1 dak met 1 aanspreekpunt!

Gratis consultatie

Een goed advies hoort tot een juiste totaal oplossing !

sarina cta

Gratis adviesgesprek

Via onderstaand formulier kunt u een offerte opvragen. Wij verzoeken u de velden zo volledig mogelijk in te vullen zodat wij uw offerte aanvraag spoedig kunnen opvolgen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×

 

Welkom!

Klik hieronder om via what's app contact op te nemen!

× Hoe kan ik u helpen?