Made by Sarina

Honingraatplissés

Honingraatplissés zijn een veelgebruikte vorm van raamdecoratie. Deze plissé gordijnen hebben een unieke vorm van plissé vouwen, waardoor ze de vorm hebben van een honingraat. Dit zorgt niet alleen voor een mooi en speels effect, maar ook voor functionele voordelen.
Duettes 1
Duettes 2

Honingraatplissés

Een van de voordelen van honingraatplissés is de isolerende werking. De lucht die in de honingraatstructuur wordt vastgehouden zorgt voor een isolatielaag tussen het raam en de ruimte. Hierdoor blijft de warmte in de winter binnen en de warmte buiten in de zomer. Dit kan een flinke besparing opleveren op de energierekening.

Een ander voordeel van honingraatplissés is de privacy die ze bieden. Doordat de stof geplisseerd is, is het mogelijk om de gordijnen half open te zetten zonder dat er inkijk is. Zo kun je genieten van daglicht in huis, terwijl je ook je privacy behoudt. Daarnaast zijn honingraatplissés ook verduisterend, waardoor ze perfect zijn voor slaapkamers of ruimtes waar je behoefte hebt aan totale verduistering.

Honingraatplissés zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, waardoor ze in vrijwel elk interieur passen. Zo kun je kiezen voor een neutrale kleur die goed past bij de rest van je interieur, of juist een opvallende kleur om een statement te maken in de ruimte.

Een ander groot voordeel van honingraatplissés is de eenvoudige bediening. Ze zijn verkrijgbaar met verschillende bedieningssystemen, zoals een koordsysteem of een handgreep, waardoor je zelf kunt kiezen welke bediening het beste bij jouw wensen past. Ook zijn ze geschikt voor verschillende soorten ramen, zoals draai-kiepramen of dakramen.

Naast de functionele voordelen, zijn honingraatplissés ook gewoon prachtig om te zien. De unieke vorm van de honingraat creëert een speels en stijlvol effect in huis. Bovendien zijn ze gemakkelijk te combineren met andere raamdecoratie, zoals gordijnen of jaloezieën.

Kortom, honingraatplissés zijn niet alleen mooi om te zien, maar bieden ook functioneel en praktisch comfort in huis. Met hun isolerende werking, privacy, eenvoudige bediening en diverse opties voor kleur en maat, zijn ze een populaire keuze voor raamdecoratie. Voeg daar nog het unieke honingraat-effect aan toe en je hebt een perfecte mix van functionaliteit en stijl voor in huis.

Waarom voor ons kiezen?

Tevredenheid garantie

Wij gaan door tot dat Sarina 100% tevreden is.

Een one stop shop

Alles onder 1 dak met 1 aanspreekpunt!

Gratis consultatie

Een goed advies hoort tot een juiste totaal oplossing !

sarina cta

Gratis adviesgesprek

Via onderstaand formulier kunt u een offerte opvragen. Wij verzoeken u de velden zo volledig mogelijk in te vullen zodat wij uw offerte aanvraag spoedig kunnen opvolgen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×

 

Welkom!

Klik hieronder om via what's app contact op te nemen!

× Hoe kan ik u helpen?