Made by Sarina

Lamellen

Lamellen zijn een veelgebruikt type raamdecoratie dat bestaat uit horizontale of verticale smalle stroken van diverse materialen, zoals hout, aluminium, kunststof of textiel. Ze worden vaak gebruikt voor zowel praktische als decoratieve doeleinden in woningen, kantoren en andere gebouwen.
Duettes 1
Duettes 2

Lamellen

Een groot voordeel van lamellen is dat ze de lichtinval en privacy in een ruimte kunnen regelen. Door de stroken te kantelen, kun je zelf bepalen hoeveel licht er naar binnen komt en hoeveel inkijk je hebt. Hierdoor zijn lamellen erg geschikt voor bijvoorbeeld slaapkamers of kantoren waar privacy gewenst is, maar waar toch voldoende lichtinval gewenst is.

Daarnaast zijn lamellen ook een decoratieve toevoeging aan een interieur. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, waardoor er voor elke interieurstijl wel een geschikte lamel te vinden is. Zo kun je met houten lamellen een warme en natuurlijke sfeer creëren, terwijl aluminium lamellen juist een meer moderne uitstraling geven.

Naast hun functionele en decoratieve eigenschappen, hebben lamellen ook praktische voordelen. Zo zijn ze eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Ook zijn ze vaak goed bestand tegen vocht en warmte, waardoor ze bijvoorbeeld ook geschikt zijn voor in de keuken of badkamer.

Er zijn verschillende soorten lamellen verkrijgbaar. Zo heb je de klassieke horizontale lamellen, waarbij de stroken naar beneden hangen en gekanteld kunnen worden. Maar er zijn ook verticale lamellen, waarbij de stroken van boven naar beneden lopen en naar elkaar toe of van elkaar af bewegen. Deze verticale lamellen zijn met name geschikt voor grote raampartijen en schuifpuien.

Tot slot zijn lamellen ook nog eens erg betaalbaar in vergelijking met andere raamdecoratie, zoals gordijnen. Dit maakt ze toegankelijk voor een breed publiek en een populaire keuze bij veel mensen.

Kortom, lamellen zijn een veelzijdige, praktische en decoratieve vorm van raamdecoratie die niet meer weg te denken zijn uit onze interieurs. Met hun vele mogelijkheden en voordelen zijn lamellen een must-have voor iedereen die op zoek is naar een mooie en functionele raambedekking.

Waarom voor ons kiezen?

Tevredenheid garantie

Wij gaan door tot dat Sarina 100% tevreden is.

Een one stop shop

Alles onder 1 dak met 1 aanspreekpunt!

Gratis consultatie

Een goed advies hoort tot een juiste totaal oplossing !

sarina cta

Gratis adviesgesprek

Via onderstaand formulier kunt u een offerte opvragen. Wij verzoeken u de velden zo volledig mogelijk in te vullen zodat wij uw offerte aanvraag spoedig kunnen opvolgen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×

 

Welkom!

Klik hieronder om via what's app contact op te nemen!

× Hoe kan ik u helpen?