Made by Sarina

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn enorm populair geworden in de wereld van interieurdesign en raamdecoratie. Met hun strakke en moderne uitstraling passen ze perfect in diverse interieurstijlen. Maar wat zijn plisségordijnen eigenlijk, en waarom zijn ze zo geliefd?
Duettes 1
Duettes 2

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn raambekleding gemaakt van geplooide stof, ook wel honingraatstof genoemd. Deze stof heeft een dubbele laag met luchtkamers, wat zorgt voor een isolerende werking en geluiddempend effect. Hierdoor zijn plisségordijnen niet alleen decoratief, maar ook functioneel.

Een van de grootste voordelen van plisségordijnen is hun veelzijdigheid. Ze kunnen namelijk op verschillende manieren worden geïnstalleerd en gebruikt. Zo kunnen ze van boven naar beneden én van onder naar boven worden geopend, waardoor je zelf de hoeveelheid lichtinval en privacy kunt bepalen. Daarnaast zijn plisségordijnen verkrijgbaar in verschillende varianten, zoals top-down/bottom-up, waardoor je nog meer controle hebt over de lichtinval en privacy. Ook zijn er verschillende bedieningsmogelijkheden, zoals een koord of handgreep, waardoor je ze gemakkelijk kunt openen en sluiten.

Een ander voordeel van plisségordijnen is dat ze verkrijgbaar zijn in vele kleuren, dessins en stoffen. Hierdoor is er voor iedere interieurstijl wel een geschikt plisségordijn te vinden. Daarnaast kunnen plisségordijnen ook op maat gemaakt worden, waardoor ze perfect passen bij jouw ramen en interieur.

Naast deze voordelen zijn plisségordijnen ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk. De stof is vuilafstotend en kan eenvoudig gereinigd worden met een stofdoek of licht vochtige doek.

Tot slot kan de isolerende werking van plisségordijnen niet genoeg benadrukt worden. Door de luchtkamers in de stof houden ze de warmte binnen in de winter en werken ze juist verkoelend in de zomer. Dit kan zorgen voor energiebesparing en een aangenaam binnenklimaat.

Kortom, plisségordijnen zijn niet alleen een mooie toevoeging aan je interieur, maar ook zeer functioneel en veelzijdig. Met hun isolerende werking, verschillende bedieningsmogelijkheden en brede assortiment aan kleuren en stoffen zijn ze een must-have voor iedere woning. Dus ben je op zoek naar raambekleding die zowel praktisch als decoratief is? Dan zijn plisségordijnen een goede keuze.

Waarom voor ons kiezen?

Tevredenheid garantie

Wij gaan door tot dat Sarina 100% tevreden is.

Een one stop shop

Alles onder 1 dak met 1 aanspreekpunt!

Gratis consultatie

Een goed advies hoort tot een juiste totaal oplossing !

sarina cta

Gratis adviesgesprek

Via onderstaand formulier kunt u een offerte opvragen. Wij verzoeken u de velden zo volledig mogelijk in te vullen zodat wij uw offerte aanvraag spoedig kunnen opvolgen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×

 

Welkom!

Klik hieronder om via what's app contact op te nemen!

× Hoe kan ik u helpen?